10 Grænseoverskridende Spørgsmål du aldrig må stille på en date!

10 Grænseoverskridende spørgsmål der kan være nyttige for at åbne op for dybere samtaler og få en bedre forståelse af den anden person. Men der er visse spørgsmål, der aldrig bør stilles på en date, da de kan være for personlige eller sårende.

Er du i tvivl om hvad du kan spørge om i stedet, for at starte gode samtaler, hvor i lære hinanden bedre at kende? Så er her en liste på 99 gode spørgsmål, hvor du kan stille din date et par stykker. Husk det må aldrig blive et forhør!

Grænseoverskridende Spørgsmål til en date
Spørgsmål til en date

Her er 10 Grænseoverskridende Spørgsmål du aldrig bør stille på en date.

  1. Hvor mange penge har du i banken?
  2. Hvornår har du sidst haft sex?
  3. Hvor meget vejer du?
  4. Er det din naturlige hårfarve?
  5. Hvor mange har du haft sex med?
  6. Hvordan ser du ud uden makeup?
  7. Hvem stemte du på ved sidste valg?
  8. Hvad mener du om Kristendommen/Islam/Buddhisme?
  9. Hvorfor er du stadig single?
  10. Hvordan er dit forhold til dine forældre?

Disse spørgsmål kan være for personlige eller sårende at stille på en date, og det er bedst at holde sig fra dem. Det er vigtigt at huske, at en date ikke er et sted at grænseoverskride andres grænser eller følelser. Det er bedre at fokusere på at lære den anden person at kende på en mere subtil og respektfuld måde.

Et godt spørgsmål kunne være “Fortæl mig noget, du ikke har fortalt nogen før, men som du ville ønske folk vidste om dig”.

Her er 9 spørgsmål til hende

Grænseoverskridende Spørgsmål

Det kan også være nyttigt at have en forståelse af, hvad der ligger bag spørgsmålet.
Nogle mennesker kan være mere åbne over for at dele personlige oplysninger end andre, og det er vigtigt at respektere denne forskel.

Det er også en god idé at være opmærksom på, om den anden person føler sig komfortabel med at besvare spørgsmålet, og være villig til at acceptere et “nej” eller uddybe spørgsmålet yderligere, hvis det er nødvendigt.
Dette kaldes også for god spørgeteknik.

grænseoverskridende spørgsmål
grænseoverskridende spørgsmål

Stik en Finger i Jorden

Det er også vigtigt at huske, at grænseoverskridende spørgsmål ikke altid er relevante eller passende i alle sammenhænge. Det er op til den enkelte at vurdere, om det er hensigtsmæssigt at stille et bestemt spørgsmål i en given situation.

For eksempel kan spørgsmål nr. 8 være super vigtigt for dig at få på plads, men der kan være bedre måder at spørge på. Du kunne f.eks. i stedet spørge “hvor seriøs er du omkring din tro? Hvilket kan tage din date i en hel anden retning.

Se også de 27 sjove spørgsmål til venner her.