Visualisering: De vigtigste 30 sek. om dagen til succes!

Formålet med visualisering af dine mål er, at bane vejen for, at dit underbevidste sind tror på, at du kan lykkes!
Mere enkelt kan du forprogrammere din hjerne til at tro, at det, du vil opnå, vil ske. Visualiseringsteknologi har vist sig at forbedre din præstation, hvilket gør det muligt for dig at nå dine mål hurtigere og nemmere.

Kender du 369 manifestations metoden? ellers kan du lære den her.

visualiseringsøvelser
visualiseringsøvelser

Det lyder godt, men hvordan fungerer det?
Visualisering betyder at skabe fysiske billeder i din virkelige verden og mentale billeder i dit sind. Sidstnævnte er en kraftfuld teknologi, der kan hjælpe dig med at opnå de ting og oplevelser, du ønsker i dit liv. Det er som meget fokuseret dagdrømmemeditation.

En af de store fordele ved at tale og tænke i billeder og bruge fantasien oftere er, at du kan kommunikere dine ideer hurtigere og med færre overflødigheder!
Når folk har det på samme måde som dig, forstår de din pointe hurtigere.

Visualisering er faktuelt og håndgribelig videnskab, du allerede i dag kan begynde at bruge, for at opnå dine mål og drømme. Det benyttes af stort set alle elite sports udøvere, samt de lykkeligste og mest succesrige mennesker på denne planet. Bedst af alt, det tager kun 30 sekunder, selv om du gerne må bruge mere.

Hvis du ikke har tid til visualisering, bør du gøre det dobbelt så tit.

Visualisering i hverdagen.

Lad os starte med det du allerede ved. Hvis vi en dag beslutter os for, at vi gerne vil have en bestemt bil, det kunne være en Peugeot 206. Jeg vælger den fordi den gik ud af produktion for ca. 15 år siden, og derfor ikke kan være f.eks. bedst sælgende bil 2022.
Af en eller anden årsag begynder du at bemærke den i bybilledet, selv om du tidligere ikke tænkte videre over når du så en Peugeot 206.

Peugeot 206
Peugeot 206

Lad os nu sige, at du i stedet for en bil gerne ville have et nyt job. Ville det så ikke tjene dig bedst, hvis du uden at tænke videre over det i din hverdag, faldt over det ene perfekte job efter det andet?
Det er hvad i bund og grund hvad visualisering kan gøre for dig, den bedste måde at opnå det du ønsker er altså, at bruge din fantasi på daglig basis.

Det bedste ved visualisering er, at du kun behøver din fantasi og tilsætte 30 sekunders fokuseret koncentration.

Mindfulness reducerer stress

Visualisering hjælper også med at reducere stress, da denne øvelse ligner meditation eller mindfulness.
Dette er en form for afslapning, hvor du kan hvile dit sind, mens du bruger det aktivt.
Når du når en tilstand, hvor alfabølger er til stede i din hjerne, reducerer de billeder, du skaber i dit sind, øjeblikkeligt den kognitive dissonans, du kan opleve i løbet af dagen.

Alfabølger opstår, når din hjerne er inaktiv.
Denne tilstand kan skabes ved at dagdrømme eller ved bevidst at praktisere mindfulness eller meditation. På den anden side er hjernens “normale” tilstand i løbet af arbejdsdagen betabølger. Det er, når din opmærksomhed er involveret i problemløsning og beslutningstagning.

Forventer du at nå dine mål og drømme?

Vil du nå dine mål, så er det du får med i denne artikel kritisk for din mission!
Du er nød til at blive en mester i at visualiserer, lær det en gang for alle og det vil forandre dit liv for altid.
For dem der tænker, hvad fa… snakker du om, jeg ledte ikke efter noget spirituelt meditations fis, så kan jeg forsikre dig om at visualisering er meget mere end blot overtro og dagdrømmeri.

Visualisering er en ekstraordinær virkningsfuld færdighed. Som du måske har læst i min artikel om loven om tiltrækning, så er det virkelig godt at bruge hvis du vil manifesterer dine mål hurtigt og præcist.
Det beskrives dog bedst, som en mental teknik, der træner din hjerne til at styre efter de ting du ønsker. Frem for at blive styret, af udefra kommende input. Det tekniske begreb for det system i hjernen, kaldes det reticulære aktiveringssystem (RAS) eller det stigende (ascenderende) retikulære aktiveringssystem (ARAS).

retikulære aktiveringssystem
Retikulære Aktiveringssystem = RAS

RAS er et neurologisk filtrerings system, i din hjerne. Dets opgave er, at filtrere eller sorterer alle de informationer du bombarderes med på daglig basis. Så du kan fokuserer på det vigtige og ikke mindst livsnødvendige, fremfor at du skal tage bevidst stilling, til alle informationer der opfanges af dine fem sanser.
Det er det reticulære aktiveringssystem, der søger for at du på facebook eller andre hjemmesider, kan læse det du ønsker at fokuserer på. Måske har du lagt mærke til, at du næsten ikke ser alle de reklamerne og ligegyldige informationer, der også er på siden?.

Hvordan fik du dit reticulære aktiveringssystem?

Det korte svar er, at du har selv skabt det, med hjælp fra dine forældre og det samfund du er vokset op i.
Siden da har du på daglig basis fået bevis for, at dine filtre er korrekte, fordi de bliver bedre og bedre til at lukke alle andre muligheder ude.
Hvis du f.eks. føler at du ikke er værd at elske, er det fordi dit RAS dagligt viser dig alle de “beviser” den kan finde, som bekræfter den negative overbevisning du har.

Det føles godt, at blive bekræftet i at have ret. Signalstoffet dopamin bliver frigivet i hjernen som et belønningssystem, hver gang vi bliver bekræftet i at have ret.
Desværre kan belønningssystemet ikke kende forskel på, når vi bliver bekræftet i at noget negativt er korrekt frem for noget positivt.
Hver gang du ser en Peugeot 206 på gaden, bekræfter hjernens belønningssystem dig. Det kan være med et “Det er også en fin bil, du er dygtig” dopamin skud.

Visualisering Dopamin boost
Visualisering Dopamin boost

Bekræftelses belønning ved visualisering.

Men denne “Bekræftelses belønning” gør også, at du bliver låst mere og mere fast i dine overbevisninger.
Hver gang du ser en nyhed, der matcher dine filtre bliver du en lille smule glad. Hver gang nogen nævner noget du er enig i, hvilket betyder dine filtre matcher det, giver det dig et lille skud dopamin.
Dette er årsagen til, at vi som samfund glider længere og længere fra hinanden. Vi er på grund af vores filtre ikke interesserede i at forstå modstridende argumenter i forhold til vores egne overbevisninger.

Spørgsmålet er, hvor meget af det du ved er reelt sandheden og hvor mange af dine holdninger er reelt dine egne, og ikke blot nedarvet fra dine forældre. Hvor mange ting har ændret sig siden, du påtog dig en holdning til en bestemt ting.

Derfor skal du bruge visualisering.

Når du visualiserer dine mål, begynder din hjerne at danne nye filtre, som den konstant vil forsøge at matche til virkeligheden. Du vil derfor begynde, at se beviser for de ting du har valgt at fokuserer på.
Din hjerne vil vise dig alle de sammenhænge, der bekræfter at du har ret, så belønningssystem kan få lov at frigive dopamin. Smart ikk’?

Du har sikkert allerede begyndt på at skrive din mål for 2020 ned.
Tag fat i hvert af dine mål for 2020, og lav en videnskabeligt bevist visualiseringsøvelse for hver af dem.
Visualiseringsøvelsen udføres ved hjælp af denne to punkts metode.

  1. Luk dine øjne (jeg ved godt det lyder dumt, men det virker!).
  2. Dan et specifikt og detaljerigt billede af, hvordan dit liv ser ud når…

Hvis dit mål er at forbedre dit selvværd. Luk øjnene og visualiserer hvordan dit liv vil se ud og mærk hvordan det føles når dit selvværd er styrket.
Hvis dit mål er at flytte til en bedre bolig. Luk øjnene og visualiser hvordan det hus ser ud og mærk hvordan det føles når du flytter ind i det.

Dit mål.

Hvis dit mål er et nyt job eller blive forfremmet i det firma du arbejder i. Luk dine øjne og forestil dig hvordan dit nye arbejdsliv ser ud. Mærk hvordan det føles når du varetager din nye stilling.
Hvis du er selvstændig og vil have flere kunder. Luk dine øjne og visualiser hvordan kunder flyder til din forretning nemt og hele tiden. Mærk hvordan glæden føles, når din forretning har nået din nye milepæl.

Manifester med visualisering
Manifester dine drømme med visualisering

Det videnskabelige der sker i din hjerne er, at ikke kender forskel på hvad der virkeligt er sket i dit liv, og hvad du blot har forestillet dig.
Lad det lige synke ind, din hjerne kender ikke forskel på virkelighed og fantasi når det kommer til filtre.
Din hjerne koder de nye informationer ind, som du giver den, og skaber nye filtre ud fra det.
Endnu vildere er det, at studier har vist, at hvis du visualiserer at du har en bestemt færdighed. Så udvikler hjernen dine evner inden for den færdighed. Selv hvis du aldrig har lavet den i virkeligheden!

Jo mere du gør det, jo stærkere bliver dine nye RAS Filtre.

Det giver næsten sig selv, men lad os alligevel slå det fast med syvtommer søm.
Jo flere gange du visualiserer det samme, jo stærkere bliver dine nye reticulære aktiveringssystem filtre.
De vil så igen, på daglig basis, forsøge at bevise for dig at verden ser ud som du har visualiseret. Det RAS ved at sorterer alt andet fra, indtil du kun kan se ting der bekræfter du har ret.

Doodling power
Doodling power

Folk der kender mig ved at jeg, ligesom så mange andre, har haft mine udfordringer i livet.
Alligevel er jeg glad næsten hele tiden. Jeg er god til at sætte grænser for hvad jeg vil være med til. Det gør det nemmere, at blive ved med at være glad. Jeg er overbevist om, at universet konspirere for mig på daglig basis. Livet vil mig kun det bedste. Jeg forventer positive overraskelser og glædes over alt det gode. Jeg slipper på nærmest mirakuløs vis, uden om alt jeg ikke vil have.

Du kan også have en sten i lommen, som en reminder om dine mål og når nu det alligevel skal være kunne det lige så godt vare en krystalhealing sten, læs mere via linket.

Omprogrammer din krop med visualisering af billeder.

Ved at skabe billeder i dit sind, skaber du nye nervebaner i din hjerne.
Ny forskning viser, at når vi bruger mentale billeder, tolker neuroner i hjernen billederne som “rigtige” handlinger. Dette er en stor fordel ved visualisering. Det betyder, at du lader din krop opleve sin succes, før den lykkes.

Ny forskning viser, at patienter, der tager daglige visualiseringssessioner (hvor de visualiserer specifikke muskelsammentrækninger), mister 50 % mindre styrke under afstøbninger end dem, der ikke bruger visualiseringsteknikker under healing!

Visualiseringsøvelser.

Start din dag med 30 sekunders visualisering, og kom godt fra start.
Det er min holdning, at dine drømme fortjener minimum 30 sekunders fokus om dagen, hvad synes du?

Visualisering kan bruges til at forbedre dit liv, dit helbred og dit udseende.
Alle visualiserer hver eneste dag, de fleste dog uden at vide det og dermed også uden retning eller formål. Ordet visualisering stammer fra det latisnske ord “visus” og betyder “det sete” eller “syn”.

Tankens kraft er enorm og styrer os mere, end vi kan forestille os.
Det kan bruges til at forbedre din fysiske og mentale tilstand. Afhængig af den verden du vælger at danne i din bevidsthed, har du mulighed for at arbejde sundere og hurtigere.

På denne måde vil du være i stand til at ændre dine adfærdsmønstre og fysiske tilstand, og endda dit udseende. Så du kan visualisere dig selv i det mål eller den situation, du ønsker (eller du kan komme meget tæt på målet, afhængig af hvem du er og omstændighederne).
Det du forestiller dig – “ordenen” indeni – kan så håndhæves fysisk.

Kroppen har evnen til at helbrede sig selv. Denne evne kan forstærkes gennem visualisering, hvilket også er effektivt, hvis du vil slippe af med dårlige vaner, lavt selvværd, tristhed eller frygt.

Et par spørgsmål til slut.

Hvordan ser det ud og føles, når du når dit økonomiske års mål?
Hvordan har du det og hvordan ser dit liv ud, når du når dine helse mål?
Har du læst artiklen her på siden om vision boards?
Visualisering kan trænes og bør være en del af dine daglige rutine, hvad end du ser visualisering som en form for mediattion, mindfulness eller om du udføre Din Mirakel Morgen betyder mindre, så længe du søger for at få brugt visualisering hver dag.
#visualisering #manifestation #vision